Novosti

Natječaji

Javni poziv za izbor poslodavca godine za osobe s invaliditetom

Nastavljajući prošlogodišnju inicijativu Povjerenstva za osobe s invaliditetom vezano uz dodjelu godišnje nagrade za poslodavca i volontera godine, Grad Slavonski Brod objavljuje Javni poziv za prijavu kandidata/kandidatkinja za izbor poslodavca godine za osobe s invaliditetom grada Slavonskog Broda.

Projekt izbora „Poslodavac godine za osobe s invaliditetom“ pokrenut je u sklopu UNDPovog projekta Pravo na život u zajednici a stavlja naglasak na socijalnu uključenost osoba s invaliditetom s ciljem senzibilizacije poslodavaca i šire društvene zajednice kako za potrebe osoba s invaliditetom tako i za njihov radni potencijal.

Gradsko povjerenstvo za osobe s invaliditetom Grada Slavonskog Broda odlučilo je u 2012. godini dodijeliti ovu nagradu za područje grada Slavonskog Broda. Stoga Vas pozivamo da sudjelovanjem u natječaju potvrdite svoje društveno odgovorno poslovanje i zapošljavanje. Javni poziv za izbor Poslodavca godine za osobe s invaliditetom 2012. je otvoren do 1. studenoga 2012. godine.

Obrasci za prijavu mogu se preuzeti sa internet stranici Grada Slavonskog Broda www.slavonski-brod.hr ili Upravnom odjelu za društvene djelatnosti, Vukovarska 1.

Skip to content