Novosti

Natječaji

Javni poziv za kandidiranje projekata

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavljuje otvoreni Javni poziv za kandidiranje projekata za dodjelu bespovratnih financijskih sredstava temeljem Programa poticanja djelovanja udruga u području poboljšanja uvjeta života osoba na području posebne državne skrbi u 2012. godini Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.

Predmet javnog poziva je dodjela bespovratnih novčanih sredstava Ministarstva za sufinanciranje programskih aktivnosti u 2012. godini kojima se: , koji se navodi u nastavku:
* stvaraju uvjeti za kvalitetniji život, školovanje i zapošljavanje na područjima posebne državne skrbi;
* pruža pravna pomoć osobama koje su bile ili jesu u statusu povratnika ili su izbjeglice iz drugih država;
* aktivno sudjeluje u kreiranju zakonske regulative koja se odnosi na područja posebne državne skrbi odnosno ratom stradalih područja Republike Hrvatske;
a kojima se postiže efikasnije ostvarenje cilja održivog i ravnomjernog regionalnoga razvoja ratom stradalih područja što doprinosi ostvarenju općeg cilja iz Strateškog plana Ministarstva.

Prijave dostaviti na adresu: Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Trg kralja Petra Krešimira IV br. 1, 10 000 Zagreb.

Javni poziv otvoren je do 15.04.2012.

 

Skip to content