Novosti

Natječaji

Javni poziv za podnošenja prijedloga za dodjelu nagrade “Maslačak znanja”

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih objavljuje Javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu nagrade “Maslačak znanja” za postignuća u učenju odraslih osoba.

Glavni cilj nagrade je, isticanjem i promoviranjem životnih primjera odraslih polaznika različitih programa i oblika učenja, potaknuti i motivirati sve gađane/ke u Republici Hrvatskoj da se uključe u neki oblik učenja i obrazovanja.

Nagrada se sastoji od male skulpture, povelje i vaučera u vrijednosti od 3.000,00 kuna za besplatno pohađanje programa obrazovanja po izboru dobitnika. Vaučer za obrazovni program glasi isključivo na ime dobitnika nagrade.
Nagrada će biti dodijeljena pojedincima, i to za tri osobe ukupno.

Za kandidate mogu biti predloženi svi pojedinci, državljani Republike Hrvatske, koji su sudjelovali i ostvarili rezultate u različitim aktivnostima obrazovanja, odnosno učenja (formalnoga, neformalnog i informalnoga), a rezultat su osobnoga poticaja te su ostvareni u posljednjih pet godina, neovisno o dobi, spolu, razini prethodno stečenoga formalnog obrazovanja, socijalnome statusu ili nekim drugim obilježjima.

Prijedlozi za dodjelu Nagrade podnose se u pisanom obliku, a moraju biti dostavljeni najkasnije do 1. kolovoza 2011., s naznakom “Za nagradu Maslačak znanja” na adresu:

AGENCIJA ZA STRUKOVNO OBRAZOVANJE I OBRAZOVANJE ODRASLIH
Radnička cesta 37b
10 000 Zagreb

 

Skip to content