Novosti

Natječaji

Javni poziv za sufinanciranje projekata strukovnih udruga u turizmu

Ministarstvo turizma, Uprava za turističko tržište i međunarodnu suradnju, objavljuje Javni poziv za sufinanciranje projekata strukovnih udruga u turizmu u 2013. godini.

Predmet Javnog poziva je dodjela bespovratnih sredstava Ministarstva za sufinanciranje projekata u 2013. godini usmjerenih na podizanje kvalitete ljudskih potencijala u turizmu i ugostiteljstvu te jačanje konkurentnosti turističke ponude.

Na javni poziv mogu se javiti strukovne udruge u turizmu i ugostiteljstvu koje statutom imaju utvrđeno djelovanje u području turizma i ugostiteljstva. Prijavu na ovaj javni poziv ne mogu podnijeti političke stranke, zadruge kao ni neprofitne organizacije kaoje nisu registrirane kao strukovne udruge u turizmu. Provođenje projekta u partnerstvu je prihvatljivo, a partneri unutar ovog javnog poziva mogu biti udruge čije je područje djelovanja tematski vezano za projekt.

Za dodjelu bespovratnih sredstava kandidirati se mogu projekti tematski vezani za stručno usavršavanje,
„zeleno poslovanje“, klastere, kvalitetu ljudskih potencijala, usluga, ponude i sl., konkurentnost hrvatskog turističkog proizvoda te inovativnost u turizmu.

Skip to content