Novosti

Novosti

Konferencija Smart Cities 2016

Cilj konferencije je okupiti predstavnike gradova, vlasnika pametnih rješenja, akademske zajednice i javnog sektora kako bi zajedničkim snagama radili na razvoju pametnih gradova i uprava općenito te na taj način ostvarili znatne financijske i energetske uštede, a pritom smanjili onečišćenje okoliša.

Teme konferencije

  • Novi trendovi pametnih gradova
  • Mogućnosti financiranja pametnih rješenja u gradovima
  • Međunarodni standardi u razvoju pametnih gradova
  • Pametni turizam – jačanje konkurentnosti turističke destinacije te socijalnog, ekonomskog i ekološkog prosperiteta građana
  • Kako gradonačelnici trebaju voditi gradove u stoljeću promjena i digitalnog razvoja?
  • Digitalna ekonomija i digitalna transformacija gradova

Kome je konferencija namijenjena?

Konferencija je namijenjena gradonačelnicima i članovima gradskih uprava i skupština, poduzećima i poduzetnicima s kompatibilnim programima, stručnim službama u gradovima i komunalnim poduzećima, bankama i financijskim organizacijama, vladinim agencijama i ostalim institucijama za turizam, regionalni razvoj i upravljanje javnim dobrima te poduzetnicima koji razmišljaju o novim poslovnim izazovima – razvoj pametnih rješenja je jedna od brzorastućih industrija u svijetu.

Kolika je cijena kotizacije?

Osnovna cijena kotizacije za sudjelovanje u ovoj konferenciji iznosi 800,00 kn + PDV, a u ranoj prijavi, do 18. veljače, cijena kotizacije iznosi 680 kn + PDV.

Opširnije

Skip to content