Novosti

Novosti

Katalog investicijskih mogućnosti

U suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom (HGK), Ministarstvom pomorstva, prometa i infrastrukture (MPPI), Centrom za praćenje poslovanja energetskog sektora i investicija (CEI), Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG – BICRO) i Hrvatskom obrtničkom komorom (HOK), Agencija za investicije i konkurentnost (AIK) je objavila osmo ažurirano i dopunjeno izdanje „Kataloga investicijskih mogućnosti“.

Osmo izdanje Kataloga sadrži informacije o ukupno 67 konkretnih projekata za ulaganje širom Hrvatske, od čega 38 javnih i 29 privatnih projekata iz različitih sektora gospodarstva: turizam (33 projekta), infrastruktura (9 projekata), energetika (7 projekata), industrija (6 projekata), socijalna skrb (2 projekta), visoka tehnologija (2 projekta), tehnološki inkubatori (5 projekata) i poslovne zone (3 projekta).

Jedan od projekta koji se nalazi u katalogu je i projekt hotela u Tvrđavi Brod za koji su ishodovane sve potrebne dozvole te je napravljena studija izvedivosti s cost-benefit analizom. Procijenjena vrijednost projekta je 5 milijuna Eura.

Katalog investicijskih mogućnosti

Skip to content