Novosti

Natječaji

Lago Film Fest 2012

Lago Film Fest, međunarodni festival kratkog i dokumentarnog filma, organizira se od 20. do 28. srpnja 2012. Prijave za sudjelovanje primaju se do 1. ožujka.

Festival predstavlja kulturni događaj koji promovira mlade filmske umjetnike. Natjecateljski program obuhvaća kratke i dokumentarne filmove. Sudjelovanje je besplatno. Prijavnice se primaju online, a kopije filma na miniDV-u, VHS-u ili DVD-u (PAL), uz prateću dokumentaciju, potrebno je poslati poštom.

U natjecateljskom programu kratkih filmova sudjelovati mogu filmovi svih žanrova i tema, ne dulji od 30 minuta, producirani u formi filma i/ili videa, s titlovima na engleskom ili talijanskom, te producirani nakon 1. siječnja 2010. Svaki se autor može prijaviti s maksimalno 3 filma.

U natjecateljskom programu dokumentarnih filmova sudjelovati mogu filmovi ne dulji od 50 minuta, producirani u formi filma i/ili videa, s titlovima na engleskom ili talijanskom, te producirani nakon 1. siječnja 2010. Svaki se autor može prijaviti s maksimalno 2 filma.

Filmove poslati na:
Lago Film Fest
c/o Vicolo De Noni 16/3
31020 Revine Lago -TV
Italy

 

Skip to content