Novosti

Natječaji

Natječaj za dodjelu priznanja “Lokalna zajednica prijatelj obitelji”

Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti raspisuje NATJEČAJ za dodjelu priznanja “Lokalna zajednica prijatelj obitelji” u 2011. godini za postignute rezultate u 2010. godini.

Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, povodom obilježavanja 15. svibnja, Međunarodnog dana obitelji 2011. godine poziva fizičke i pravne osobe za prijavu jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave na Natječaj za dodjelu priznanja “Lokalna zajednica prijatelj obitelji” .

Priznanje “Lokalna zajednica prijatelj obitelji” se dodjeljuje općini, gradu i županiji, odnosno jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave s najkvalitetnijim rješenjima i aktivnostima u osnaživanju i usmjeravanju intervencija društva u pravcu stvaranja prijateljskog okružja za obitelji i djecu.

Prijedlog za dodjelu Priznanja “Lokalna zajednica prijatelj obitelji” mora sadržavati Obrazac za prijavu te ostalu dokumentaciju koja potkrepljuje navode iz navedenog obrasca ili koja bi mogla pomoći u odabiru lokalne zajednice prijatelja obitelji.

Prijedlozi za dodjelu Priznanja “Lokalna zajednica prijatelj obitelji” upućuju se, u zatvorenim omotnicama, na adresu: Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, Uprava za obitelj, Trg hrvatskih velikana 6, 10 000 Zagreb, s naznakom Natječaj za dodjelu priznanja “Lokalna zajednica prijatelj obitelji” – NE OTVARATI!

Rok za podnošenje prijedloga je trideset dana od dana Obavijesti o natječaju u “Vjesniku” (17.03.2011.)

 

Skip to content