Novosti

Natječaji

Natječaj za Nagradu za mlade Uključi se!

Nagrada za mlade Uključi se! godišnja je nagrada za mladu osobu od 15 do 30 godina starosti koja se dodjeljuje za osobiti doprinos ostvarivanju pozitivnih društvenih promjena u lokalnim zajednicama ili na nacionalnoj razini u širokom polju tema (uključivanje mladih, humanitarni rad, izgradnja mira, razvoj demokracije, zaštita okoliša, mobilnost, lokalni razvoj, integracija, zdravlje, obrazovanje, mediji, slobodno vrijeme, međugeneracijska solidarnost, informiranje, kultura, jednake mogućnosti, nezaposlenost…).

 

Nagradom se želi potaknuti aktivno sudjelovanja mladih u društvenim procesima na lokalnoj i nacionalnoj razini te odati priznanje iznimnom doprinosu mladih u izgradnji društva. Nagradu dodjeljuje Mreža mladih Hrvatske u suradnji s Ministarstvom socijalne politike i mladih, a prvi put je dodijeljena 2011. godine.

 

O pobjedniku ili pobjednici Natječaja odlučit će javnost i Povjerenstvo za dodjelu Nagrade, a na svečanosti dodjele u prosincu 2012. godine dobit će statuu, priznanje i novčanu nagradu u vrijednosti 5.000 kn.

 

Rok za podnošenje prijava za Natječaj za Nagradu za mlade Uključi se! je 25. studenoga 2012. godine. Prijave pristigle nakon tog datuma neće se razmatrati.
Skip to content