Novosti

Natječaji

Natječaj za projekte udruga u izvaninstitucionalnom odgoju i obrazovanju

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske objavilo je Natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava projektima udruga u području izvaninstitucionalnoga odgoja i obrazovanja djece i mladih u školskoj godini 2013./2014.

Financijske potpore će se dodijeliti udrugama koje djeluju u području izvaninstitucionalnoga odgoja i obrazovanja te planiraju provesti projekte koji su izravno vezani za provedbu mjera iz zakona, nacionalnih strategija, planova i programa u području odgoja i obrazovanja djece i mladih, a koje su u nadležnosti Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta te su u skladu s područjima aktivnosti iz Natječaja.

Na temelju Natječaja Ministarstvo planira najboljim projektima dodijeliti približno 10.000.000,00 kuna. Najmanji iznos koji se može zatražiti je 50.000,00 kuna, a najveći 300.000,00 kuna. Financijskim potporama pomoći će se provedba do 100 projekata.

Pravo prijave imaju udruge registrirane prema Zakonu o udrugama čije je primarno djelovanje usmjereno na područje izvaninstitucionalnoga odgoja i obrzovanja djece i mladih i koje su upisane u Registar neprofitnih organizacija.Udruga može prijaviti samo jedan projekt koji može trajati najdulje do 25. kolovoza 2014. godine.

Rok za prijavu jje 7. rujna 2013. godine.

Skip to content