Novosti

Natječaji

Natjecanje mladih inovatora Youth Citizen Entrepreneurship Competition

Natjecanje mladih Youth Citizen Entrepreneurship Competition je globalna inicijativa namijenjena osnaživanju mladih poduzetnika i inovatora za pozitivne promjene.

Mladi ljudi iz svih krajeva svijeta u dobi od 15 do 30 godina imaju veliku priliku za sudjelovanje na natjecanju, a svoje ideje i projekte mogu prijaviti na stranici http://www.youth-competition.org.

Rok za prijave je 30. lipnja 2014. godine.

Pobjednici će biti pozvani na svečanu dodjelu nagrada koja će se održati u Berlinu, u listopadu 2014. godine, gdje će svoje ideje i projekte predstaviti međunarodnoj publici.

Prijavljene natjecateljice i natjecatelji dobit će besplatni online trening na Entrepreneurship Campusu i priliku da svoje izume usavrše u suradnji s ostalim sudionicima i stručnjacima.

Prijave su podložne javnom glasovanju i razmatranju.

Natjecanje Youth Citizen Entrepreneurship je nova i uzbudljiva međunarodna inicijativa u organizaciji GOI Zaklade za mir, Stiftung poduzetništva i UNESCO-a. Ona pruža globalne platforme mladim poduzetnicima i inovatorima koji žele stvoriti pozitivne promjene u svojim zajednicama i u svijetu.

Sudjelujte u natjecanju na stranici: http://www.youth-competition.org!

Prijavite se online, iskoristite online slobodni trening na Entrepreneurship Campusu, pošaljite svoje najbolje ideje i projekte, uključite u glasovanje i komentiranje prijatelje i kolege i postanite dio globalne zajednice kreativnih mladih poduzetnika koji zajedno grade skladno i održivo društvo.

 

Skip to content