Novosti

Natječaji

Objava za poziv na ponude za IPA INFO 2011 – Grantovi

Delegacija Europske unije u Republici Hrvatskoj traži ponude za podizanje svijesti o europskoj integraciji i prednostima koje donosi članstvo u EU-u s financijskom pomoći iz Programa Informacije i komunikacije u sklopu Programa IPA – Komponenta Pomoć u tranziciji i izgradnja institucija za 2011. Smjernice za podnositelje ponuda dostupne suhttps://webgate.ec.europa.eu/europeaid/online-services/index.cfm?do=publi.welcome.

Rok za podnošenje  ponuda je 8. svibnja 2012. U slučaju da se ponude  dostavljaju ručno, rok za primitak je 8. svibnja 2012 do 16.00 sati po lokalnom vremenu  što će biti uvedeno u potpisanu potvrdu o primitku s datumom. Sve ponude podnesene nakon navedenog roka automatski će biti odbijene.

Akcije ovog poziva moraju biti fokusirane na jedan od sljedeća tri posebna prioriteta:

* Akcije usmjerene na informiranje široke javnosti o EU, njezinim politikama te prednostima članstva u EU-u;
* Inicijative koje za cilj imaju približiti EU mlađoj populaciji u Hrvatskoj;
* Prijedlozi usmjereni na informiranje i educiranje raznih specifičnih segmenata društva o mogućnostima koje pružaju fondovi EU-a.

Informativni sastanak vezan uz ovaj poziv za ponude održat će se 4. travnja 2012. godine u 10.00 sati u Informacijskom centru Europske Unije (Trg žrtava fašizma 6, 10000 Zagreb). Zbog organizacijskih razloga, molimo vas da svoj dolazak potvrdite na info@euic.hr najkasnije do 2. travnja 2012 do 12.00 sati.

 

Skip to content