Novosti

Novosti

Održan info dan i objavljen Programski vodič za program Mladi na djelu

U organizaciji Agencije za mobilnost i programe EU (AMPEU) održan je informativni dan  programa Mladi na djelu, 13. prosinca 2011. godine, u prostorijama Delegacije Europske unije u Zagrebu.

Posjetiteljima su predstavljeni djelokrug i uloga AMPEU, mogućnosti financiranja u okviru programa Mladi na djelu, primjeri uspješno provedenih projekata te mogućnosti za mlade u okviru Programa za cjeloživotno učenje.

Engleska verzija Programskog vodiča i prijavnih obrazaca za program Mladi na djelu za 2012. godinu službeno je objavljena od strane Europske komisije 14. prosinca 2011. godine te je ujedno objavljen i natječaj za program Mladi na djelu za 2012. godinu u svim Programskim zemljama.

Republika Hrvatska je 2011. godine službeno postala Programska zemlja za program Mladi na djelu te su joj se otvorile sve mogućnosti Programa, a za prijavitelje iz Hrvatske vrijede sva pravila i kriteriji navedeni u Programskom vodiču.

Hrvatska verzija Programskog vodiča te prijavni obrasci na hrvatskom i engleskom jeziku, zajedno sa nacionalnim pravilima i prioritetima će biti dostupni na stranicama Agencije u narednim danima.

Programski vodič za program Mladi na djelu  za 2012. godinu u  engleskoj verziji dostupan je ovdje.

Rokovi za prijavu projekata u 2012. godini su:

– 1. veljače
– 1. svibnja
– 1. listopada

Projekti mogu početi najranije 3 mjeseca nakon roka za prijavu.

Partnere za međunarodne projekte možete pronaći putem OTLAS-a, centralizirane baze za traženje partnera za projekte unutar programa Mladi na djelu.

Za više informacija pratite obavijesti i web stranice AMPEU. Za sva pitanja i pomoć oko razvoja projektnih ideja i prijave projekata javite se na yia@mobilnost.hr.

strategija.hr

Skip to content