Novosti

Novosti

Otvoren Centar za informiranje i savjetovanje o karijeri-CISOK

U Slavonskom Brodu je otvoren Centar za informiranje i savjetovanje o karijeri (CISOK). CISOK je zamišljen kao centralno mjesto na kojem se besplatno mogu dobiti informacije o cjeloživotnom profesionalnom usmjeravanju i razvoju karijere. CISOK savjetnici s dugogodišnjim iskustvom, posebno obrazovani za profesionalno usmjeravanje, pomoći će u planiranju karijere, pružit će podršku u definiranju profesionalnih ciljeva i usmjeravat će u razvoju karijere – od prijelaza iz škole u školu, iz škole na posao ili s posla na posao.

Svi građani u Centru mogu i samostalno pretraživati objavljene natječaje za posao, prikupiti informacije o obrazovnim mogućnostima te mogućnostima zapošljavanja u Hrvatskoj i inozemstvu, kao i koristiti se različitim on-line alatima poput Upitnika samoprocjene osobina ličnosti povezanih s poslom, sustava informacija o tržištu rada te drugih portala.

CISOK je otvoren za sve građane – učenike, studente, roditelje, nezaposlene ili zaposlene osobe, poslodavce. Otvaranje centara realizirano je u sklopu IPA projekta“Razvoj ljudskih potencijala“. Cjelokupni projekt u potpunosti se financira iz pretpristupnih fondova. Centri za informiranje i savjetovanje o karijeri, njih ukupno osam u Hrvatskoj, raditi će i na usklađivanju te povezivanju sustava profesionalnog usmjeravanja s istim takvim sustavima u Europskoj uniji.

CISOK se nalazi na adresi Ante Starčevića 5,  Slavonski Brod

CISOK

Skip to content