Novosti

Natječaji

Pilot-program sustavne podrške udrugama osoba s invaliditetom u RH

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s Ministarstvom socijalne politike i mladih danas je raspisala Pozivni natječaj za sudjelovanje u Pilot-programu uvođenja sustavne podrške stabilizaciji i daljnjem organizacijskom i programskom razvoju udruga osoba s invaliditetom u Republici Hrvatskoj u 2013. godini.

Razvojna suradnja kroz programske podrške svojevrsni je model tematskih fondova kojima se na specifičan način razvija suradnja, prijenos znanja ali i financijski ulaže u pojedino programsko (tematsko) područje razvoja civilnoga društva u Republici Hrvatskoj.

Osnovni cilj razvojne suradnje kroz programske podrške je zajedničko djelovanje na iznalaženju sustavnih modela podrške razvoju civilnoga društva u Republici Hrvatskoj u različitim programskim područjima.

Na ovaj Pozivni natječaj mogu se prijaviti isključivo udruge osoba s invaliditetom registrirane u Republici Hrvatskoj koje djeluju na lokalnoj i/ili područnoj (regionalnoj) razini.
Institucionalne podrške se dodjeljuju u iznosu od Kn 50.000,00 do Kn 150.000,00 uz uvjete utvrđene u Uputama za prijavu.

Rok prijave: 22. veljače 2013. godine.

Skip to content