Novosti

Novosti

Poziv na informativne radionice

Nastavno na objavu natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava “Potpora povećanju konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva“, broj objave : Europa Aid/131920/M/ACT/HR , u okviru IPA IIIc komponente, Operativnog programa za regionalnu konkurentnost (2007-2011) Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva, obavještava potencijalne podnositelje projektnih prijedloga o terminima održavanja radionica vezanih uz spomenuti natječaj. Ukupno će se održati 13 radionica namijenjenih potencijalnim korisnicima bespovratnih sredstava na kojima će sudionici dobiti informacije o samom natječaju i natječajnim postupcima.

Prva informativna radionicaodržat će se u Zagrebu, 28. prosinca 2011.u Kino dvorani Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, Ulica grada Vukovara 78, od 10,00 – 13,00 sati.

Snimkaradionice će biti dostupna na www.een.hr i na www.hgk.hr do isteka natječaja, a tijekom prve radionice moći će se pratiti uživo (10,00-13,00 sati).

Sudjelovanje na radionicama je besplatno.

Kontakt osoba za dodatne informacije u vezi natječaja u Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva je gđa. Marina Hodak, e-mail: marina.hodak@mingorp.hr ili broj telefona ++ 385 1 61 06 792.

Prijave na radionicu šalju se e-mailom s naznakom:

Prijava na radionicus navedenim kontaktima sudionika (tvrtka, ime osobe, telefon).

U Slavonskom Brodu radionica će se održati u prostorijama HGK-a-Županijske komore Slavonski Brod 16.01., prijave se vrše na e-mail adresu hgksb@hgk.hr

Skip to content