Novosti

Novosti

“Priprema projekata i podrška ESF korisnicima” za natječaje Ureda za udruge

U sklopu projekta “Priprema projekata i podrška ESF korisnicima” kojeg provodi WYG International, a čiji je glavni partner u projektu Ministarstvo rada i mirovinskog sustava, će se u kolovozu i rujnu 2014. godine održavati dvodnevne radionice za potencijalne prijavitelje na otvoreni poziv za dostavu projektnih prijedloga (bespovratna sredstva) pod brojem
i
Sudionici radioniceOd projektne ideje do uspješne prijave na ESF natječaj“ moći će usvojiti i/ili unaprijediti svoja praktična znanja i vještine potrebne za razvijanje uspješnih, relevantnih i izvedivih prijava koje će podnositi na navedene otvorene pozive za dostavu projektnih prijedloga. Sve informacije o natječajima možete pronaći na web stranicama www.uzuvrh.hr te http://www.strukturnifondovi.hr/.
Linija za pomoć:
Svim zainteresiranim prijaviteljima na Pozive, neovisno o sudjelovanju na radionicama, projekt je osigurao liniju za pomoć putem koje možete poslati svoje upite vezane uz izradu projektnih prijedloga (formuliranje prijedloga projekta – opis problema, ciljevi, aktivnosti, pokazatelji, logička matrica i sl.). Projekt će primati upite do 7 dana prije roka za prijavu na e-mailesf.pomoc@mrms.hr. Prilikom slanja upita, molimo navesti referentni broj i naziv natječaja u naslovu poruke.

uzuvrh.hr
Skip to content