Novosti

Novosti

Seminar – Upravljanje kvalitetom

Razvojna agencija Grada Slavonskog Broda uz financijsku potporu Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva nastavlja edukaciju za Projekt “Obrazovanje u poduzetništvu” i organizira seminar na temu “Upravljanje kvalitetom”.

Cilj seminara – polaznici će upoznati značaj kvalitete proizvoda i norme ISO 9000 u ostvarenju konkurentnosti na tržištu te biti u stanju donijeti odluku o uspostavi sustava upravljanja kvalitetom.

Na seminaru biti će obrađene slijedeće teme:

* Što je konkurentnost
* Osnove sustava upravljanja kvalitetom
* Pregled zahtjeva i smjernica ISO 9001 i ISO 9004
* Prepoznavanje i definiranje procesa
* Osnove dokumentiranja sustava upravljanja kvalitetom – izrada procedura
* Koncepcija Priručnika kvalitete
* Interni audit-mjerenje, analiziranje i poboljšavanje nesukladnosti, provedba korekcija, korektivnih i preventivnih mjera
* Certifikacija sustava

Seminar će se održati 28. i 29. listopada u vremenu od 9:00 – 15:00 u prostorima Glazbene škole u Slavonskom Brodu.

Predavač je g. doc.dr.sc. Leon Maglić bio je prvi vodeći auditor za sustave upravljanja kvalitetom organizacije TUV u Hrvatskoj. Proveo je više od 450 audita sustava upravljanja kvalitetom u Hrvatskoj i inozemstvu. Obrazovao je više od dvije stotine vodećih auditora u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji i Kosovu. Diplomirao je Strojarskom fakultetu u Slavonskom Brodu, a magistrirao i doktorirao na Fakultetu strojarstva i brodogradnje u Zagrebu s temama iz područja upravljanja kvalitetom. Predaje na Strojarskom fakultetu u Slavonskom Brodu, Veleučilištu u Slavonskom Brodu, Visokoj školi za sigurnost u Zagrebu te na Farmaceutsko biokemijskom fakultetu u Zagrebu.

Molimo Vas da svoje sudjelovanje potvrdite putem prijavnog obrasca na e-mail info@ra-sb.hr  ili na fax 035/217-082.

Edukacija je besplatna za sve sudionike. Zbog ograničenog broja sudionika prijaviti se može jedna osoba po poduzeću/obrtu.

Svi materijali potrebni za seminar, kao i osvježenje su osigurani.

Sve dodatne informacije možete dobiti na broj telefona 035/ 217-092 ili na e-mail info@ra-sb.hr

Prijavni obrazac se nalazi u privitku

 

Skip to content