Novosti

Novosti

SMEPASS II- POKRENITE SVOJE POSLOVANJE!

SMEPASS II je projekt Europske unije koji je usmjeren na jačanje konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva u Republici Hrvatskoj.

Projekt SMEPASS II pružat će savjetodavne usluge malim i srednjim poduzećima u Hrvatskoj kako bi očuvali postojeća tržišta ili potražili nova. Tvrtke koje pošalju svoju prijavu imat će priliku primiti besplatne savjetodavne usluge. Tvrtke će biti odabrane temeljem objektivnih kriterija i putem transparentnog procesa odabira. Bit će također objavljena tri javna poziva na iskaz interesa u studenom/prosincu 2013. te lipnju i prosincu 2014.

Stručnjaci angažirani na Projektu SMEPASS II dolaze k Vama i pružaju besplatne savjetodavne usluge u marketinškim aktivnostima, razvoju novih proizvoda i sustavu upravljanja kvalitetom.

Projekt SMEPASS II također će pomoći velikom broju poduzetnika u pripremi projektnih prijedloga za programe bespovratnih potpora iz Strukturnih fondova.

SMEPASS II angažirat će tim lokalnih stručnjaka kao i stručnjaka iz ostalih zemalja članica EU. Odabir tih stručnjaka temeljit će se na znanju i iskustvu te će se obavljati na transparentan način.

www.smepass2.eu

Skip to content