Novosti

Novosti

Snimka webinara Mogućnosti programa Erasmus+: natječaj za 2018. godinu

Djelatnici Odjela za opće obrazovanje Agencije za mobilnost i programe Europske unije 23. studenoga 2017. održali su webinar namijenjen odgojno-obrazovnim djelatnicima koji se žele informirati o mogućnostima za podnošenje projektnih prijedloga u području odgoja i općeg (školskog) obrazovanja putem programa Erasmus+ na natječaju za 2018. godinu.

Svrha webinara je predstaviti mogućnosti programa Erasmus+ u sklopu natječaja za 2018. godinu u području odgoja i općeg (školskog) obrazovanja.

Tijekom webinara su predstavljene osnovne informacije o Agenciji i programu Erasmus+, a zatim pregled mogućnosti za prijavljivanje projektnih prijedloga u području Ključne aktivnosti 1 – Mobilnost u svrhu učenja za pojedince i Ključne aktivnosti 2 – Strateška partnerstva: Partnerstva za potporu inovacijama i Partnerstva za razmjenu u školama te nekoliko primjera dobre prakse.

Zahvaljujemo svim sudionicima webinara, a oni koji nisu uspjeli sudjelovati te svi oni koji se žele podsjetiti na sadržaj, snimku mogu pogledati ovdje.

 

Skip to content