Novosti

Novosti

XIV. Nacionalno savjetovanje o gospodarstvu

Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva tradicionalno po četrnaesti put organizira najveće hrvatsko okupljanje gospodarstvenika i poduzetnika s ciljem njihova upoznavanja s najnovijim poticajnim i razvojnim mjerama, koje Vlada Republike Hrvatske kreira upravo za njih. Ovo trodnevno savjetovanje je ujedno i prilika da poduzetnici izravno upoznaju predstavnike državnih i strukovnih institucija sa svojim potrebama i problemima. Visoka pokroviteljica ovogodišnjeg Savjetovanja je Jadranka Kosor, predsjednica Vlade Republike Hrvatske.

 

Ovogodišnje Nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu (NASA) održava se od 20. – 22. svibnja 2010. u šibenskom hotelu “Ivan” u hotelskom naselju “Solaris”.

 

U petak 21. svibnja održat će se tribina “Pitajte Vladu ” na kojoj će poduzetnici moći postavljati pitanja ministrima.
Nagrade najboljim poduzetnicima dodijelit će se na kraju drugog dana Savjetovanja, 21. svibnja 2010. godine, u 21.00 sati. Tijekom ove svečanosti će biti održana modna revija odjeće i obuće hrvatskih proizvođača.

U sklopu programa organizirane su i panel diskusije na kojima će se raspravljati o financijskim instrumentima za poticanje malog i srednjeg poduzetništva, strategiji poticanja ženskog poduzetništva, strategiji učenja za poduzetništvo, te niz radionica različite tematike.

Više o XIV. Nacionalnom savjetovanju o gospodarstvu i poduzetništvu (NASA) 2010.

Skip to content