Novosti

Natječaji

“YouthSong – natječaj za izbor najbolje pjesme mladih izvođača”

U povodu obilježavanja Europskog tjedna mladih (15-21. svibnja 2011. godine), Agencija za mobilnost i programe EU objavljuje: YouthSong natječaj za izbor najbolje pjesme mladih izvođača

Ako si/ste:

* mladi pjevač/ica
* bend
* DJ, reper …

ili se na bilo koji drugi način baviš glazbenim stvaralaštvom, nisi afirmiran, dosada nemaš izdan glazbeni album, imaš od 13 do 30 godina i originalni i kreativni glazbeni uradak koji se dotiče teme mladih i njihove svakodnevice – prijavi se na YouthSong!

Svoje uratke u audio ili video formatu pošaljite na CD-u poštom na:

Agencija za mobilnost i programe EU
Gajeva 22
10 000 Zagreb
s naznakom: “YouthSong”

Rok za slanje prijava: 11. travnja 2011. godine (datum poštanskog žiga)

Prijavi priložite:
* vaše podatke/podatke o svim članovima skupine (ime, prezime, e-mail, telefon, kopija/e osobne/osobnih iskaznica, adresa i ostale informacije za koje smatrate da su važne)
* tekst pjesme
* kratki sastavak do 1000 znakova na temu “Što je pjesnik time htio reći?” u kojem ćete objasniti kako je vaša pjesma povezana s mladima i zašto bismo baš vašu pjesmu trebali odabrati kao najbolju

Sve pristigle prijave će ocijeniti stručni žiri, a 10 najboljih će biti pozvano na finale, koje će se održati 20. svibnja 2011. godine u Zagrebu (putne troškove pokriti će Agencija za mobilnost i programe EU).

Pobjednike očekuju vrijedne nagrade:
* Originalne statue za pobjednike
* Karte za IN music festival
* Promocija pobjedničke pjesme u Hrvatskoj i Europi (kanalima koji su dostupni Agenciji).

Opširnije

Otvorena tri natječaja u okviru Programa PROGRESS

Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva kao tijelo nadležno za koordinaciju Programa PROGRESS u Republici Hrvatskoj obavještava vas da su u okviru PROGRESS-a objavljena tri natječaja:

Industrijski odnosi i socijalni dijalog

Mjere informiranja i obuke za radničke organizacije

Informiranje, konzultacije i sudjelovanje predstavnika poduzetništva

Natječaji su prvenstveno namijenjeni socijalnim partnerima te organizacijama koje se bave socijalnim dijalogom ali sudjelovati mogu i sveučilišta, specijalizirani instituti, lokalna i regionalna samouprava, državne vlasti i sl.

Kako je PROGRESS centraliziran program, prijava se podnosi izravno Europskoj komisiji putem obrazaca dostupnih na web stranici PROGRESS-a.

 

Skip to content