Novosti

Novosti

20. Katarinski sajam – prijave

Ovim putem Vas želimo obavijestiti da Grad Slavonski Brod i ove godine organizira tradicionalni Katarinski sajam obrtništva, malog i srednjeg poduzetništva, 20. u nizu, a koji će se održavati u periodu od 19. do 22. studenog 2015. godine u Slavonskom Brodu.

Izvršni organizator Sajma je Razvojna agencija Grada Slavonskog Broda.

Katarinski sajam je međunarodnog karaktera i svake godine privlači sve više izlagača i posjetitelja, prošlogodišnji sajam okupio je oko 240 izlagača i preko 27.000 posjetitelja. Sajam se održava u Sportskoj dvorani „Vijuš“ na 2000m2 izložbenog  prostora unutar dvorane  i 1000m2 vanjskog prostora (ispred dvorane).

Budući da Gradu Slavonskom Brodu zbog povoljnog prometnog položaja gravitira i veliki broj stanovnika okolnih županija te susjedne BiH, Katarinski sajam kao takav predstavlja jedinstvenu priliku za prezentaciju obrtnicima i poduzetnicima iz svih oblika djelatnosti da predstave i promoviraju svoje ideje, proizvode i usluge.

Vjerujemo kako ćete u sadašnjoj složenoj gospodarskoj situaciji vidjeti priliku za proboj na tržište i zato iskoristite priliku za sudjelovanje na Katarinskom sajmu.

Prijavnica

Više informacija se nalazi na stranici Katarinskog sajma – www.katarinskisajam.com.

https://www.facebook.com/katarinski.sajam

Skip to content