Novosti

Novosti

4. Sajam poslova Brodsko-posavske županije

Hrvatski zavod za zapošljavanje Područna služba Slavonski Brod u suradnji s lokalnim partnerima četvrtu godinu zaredom organizira Sajam poslova Brodsko-posavske županije čiji je cilj ojačati partnerstvo za zapošljavanje svih sudionika koji na bilo koji način sudjeluju u razvoju regionalnog tržišta rada, te omogućiti bolju usklađenost ponude i potražnje na tržištu rada.

Sajam će se održati 18. ožujka 2011. godine (petak) u prostorima KKD “Ivana Brlić-Mažuranić” u Slavonskom Brodu u vremenu od 10,00 do 15,00 sati.

Sajam poslova namijenjen je poslodavcima, nezaposlenim osobama, studentima, učenicima završnih razreda osnovnih i srednjih škola, te svima ostalima koji se žele upoznati sa stanjem na tržištu rada Brodsko-posavske županije.

Na Sajmu poslova poslodavci će moći predstaviti svoju tvrtku većem broju potencijalnih zaposlenika kroz izložbene pultove i multimedijske prezentacije, informirati sve zainteresirane o poslovanju i razvojnim planovima tvrtke, te potrebama za kadrovima. Također ćete imati priliku steći uvid u ponudu trenutno raspoložive radne snage na lokalnom tržištu rada, te kroz zaprimanje životopisa i direktan kontakt s posjetiteljima nadopuniti bazu potencijalnih zaposlenika.

Nezaposlene osobe, studenti, učenici, i svi koji se žele upoznati s ponudom na tržištu rada – na Sajmu poslova moći će ostvariti kontakte s većim brojem poslodavaca i predati im svoje životopise, te se bolje upoznati s potrebama poslodavaca za kadrovima određenih zanimanja, upoznati se s obrazovnim programima u srednjim školama i fakultetima Brodsko-posavske županije, te kroz računalni program “Moj izbor” istražiti koji im tipovi poslova i zanimanja najviše odgovaraju.

Uvjerenja smo da će Sajam poslova, kao najznačajniji godišnji događaj u ostvarivanju direktnog kontakta između ponude i potražnje na tržištu rada u našoj županiji, poslodavcima omogućiti bolju lokalnu ponudu radne snage, a kod nezaposlenih osoba i tražitelja zaposlenja potaknuti djelotvorniju prilagodbu promijenjenim uvjetima na tržištu rada u vidu povećane fleksibilnosti, cjeloživotnog učenja i mobilnosti.

Skip to content