Novosti

Novosti

O SMEPASS projektu

SMEPASS je zajednička inicijativa Republike Hrvatske i Europske Unije za pomoć malom i srednjem poduzetništvu te mikro poduzećima radi postizanja veće konkurentnosti.

Projekt SMEPASS provodi međunarodna konzultantska grupa CIFESAL u konzorciju sa SGS iz Nizozemske.

Ključni korisnik ovog projekta je Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva uz brojne partnere koji uključuju Hrvatsku agenciju za malo gospodarstvo, Agenciju za regionalni razvoj Republike Hrvatske, Hrvatsku gospodarsku komoru i Hrvatsku obrtničku komoru, dok su krajnji korisnici projekta hrvatski mali i srednji poduzetnici.

Glavni fokus SMEPASS-a bit će pružanje besplatnih savjetodavnih usluga iz područja marketinga, razvoja proizvoda i poboljšanja kvalitete u cilju povećanja konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva.

Svaki pojedinačni projekt iz programa SMEPASS prilagodit će se specifičnim potrebama tvrtke. Stručni konzultanti, pažljivo odabrani upravo zbog svog iskustva u radu u određenoj gospodarskoj grani te na zahtjevnim slučajevima, blisko će surađivati sa svakom tvrtkom.

Program podrške dostupan je svim malim i srednje velikim tvrtkama s do 250 zaposlenih. Za uspjeh programa ključna je potpuna predanost poslovodstva svake male i srednje velike tvrtke.

Krajnji cilj projekta SMEPASS je postići bolju konkurentnost i uravnotežen regionalni razvoj te poboljšati ekonomsko stanje u slabije razvijenim područjima. Projekt će osigurati da kvalitetne konzultantske usluge postanu dostupne malom i srednjem poduzetništvu te tako poboljšati poslovnu i investicijsku klimu.

Sve ostale informacije o projektu SMEPASS možete pronaći na internet stranici www.smepass.hr, besplatnom telefonu 0800 85 81 ili se možete obratiti svom koordinatoru na dolje navedene podatke, koji će Vas podrobnije uputiti u sam projekt i pomoći Vam da popunite svoju prijavu.

Zadnji rok za prijave je petak 14.10.2011.

Skip to content