Novosti

Novosti

Projektne ideje za Strateški plan

Jedna od aktivnosti pri izradi Strateškog plana je i poces prikupljanja projektnih ideja koji će pripomoći gospodarskom razvoju grada Slavonskog Broda. Naime, samo korak po korak odnosno pojedinačnim aktivnostima može se ostvariti poboljšanje kvalitete života te poboljšanje poduzetničke te investicijske klime u Slavonskom Brodu. A od navedenog profitirati ćemo mi svi.

Savjetujemo Vam da Vaše projektne ideje dostavite i iz jednog drugog razloga: Ministarstva i fondovi s jedne strane i fondovi EU s druge strane redovito nude mogućnosti za ostvarenje bespovratnih sredstava. Ukoliko je očigledno da Grad Slavonski Brod upravo Vašem projektu daje bezuvjetnu podršku kroz uvrštenje istog u bazu projektnih prijedloga unutar Strateškog plana, samim time Vašem projektnom prijedlogu će se dodijeliti vrijedni dodatni bodovi.

Nakon obrade projektnih ideja ponovo će se upriličiti široka rasprava u kojoj će se konsenzusom utvrditi prioritetni razvojni projekti do 2013.godine (kada se očekuje ulazak Hrvatske u EU) na što će se staviti fokus u nastavku izrade Strateškog plana razvoja Grada.

Dakle, od Vas očekujemo da popunite priloženi obrazac s Vašim projektnim idejama i da nam ga dostavite najkasnije do 29. listopada putem faksa na broj 035/217 082 ili na e-mail info@ra-sb.hr.

OBRAZAC ZA PRIJAVU PROJEKTNIH IDEJA

Skip to content