Novosti

Novosti

Radionica – Priprema projekata prekogranične suradnje u okviru IPA programa

U okviru priprema za provedbu IPA programa prekogranične suradnje, Ministarstvo regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva organizira niz edukativnih radionica na temu “Priprema projekata prekogranične suradnje u okviru IPA programa”.

Radionica u Osijeku je održana u suradnji s Agencijom za razvoj Osječko-baranjske županije i Regionalnom razvojnom agencijom Slavonije i Baranje organizirali su radionicu pod nazivom “Priprema projekata prekogranične suradnje u okviru IPA programa” s naglaskom na prekograničnu suradnju Republika Hrvatska – Republika Srbija i prekograničnu suradnju Republika Hrvatska – Republika Bosna i Hercegovina.

Radionice se održavaju uz podršku projekta tehničke pomoći CARDS 2004 “Jačanje institucija i kapaciteta za prekograničnu suradnju u RH”.

Radionice su održane 22. i 23. siječnja 2009. godine u prostorijama Pravnog fakulteta u Osijeku i na njima su bili prisutni predstavnici 4 županije: Osječko-baranjske, Požeško-slavonske, Vukovarsko-srijemske i Brodsko-posavske.

Cilj radionice je bio informirati sudionike o predstojećim natječajima, pravilima prijave, načinima pronalaženja partnera, osnovama projektnog ciklusa, te ostalim relevantnim informacijama.

 

Skip to content