Novosti

Novosti

Sastanak sa predstavnicima RRA Vallis Aurea

Dana 11.12.2008. održan je inicijalni sastanak između direktorice RRA Vallis Aurea gđe. Ljiljane Bašure i gosp. Mladena Raguža, Višeg stručnog referenta za turizam s jedne strane i dogradonačelnice Grada Slavonskog Broda, gđe. Željke Krištof, direktora Razvojne agencije Grada gosp. Roberta Popovića i Dejana Vuksanovića, voditelja projekata s druge strane.

Sastanak je iniciran od strane predstavnika RRA Vallis Aurea, a tema mu je bilo osmišljavanje koncepta “Triple Helix”, u vezi osnivanja Gospodarske zone Požega-Sjever, koja bi trebala postati specijalizirana za prehrambenu industriju.

Kroz razgovor je iskazano zajedničko stajalište o potrebi uključivanja Grada Sl. Broda u sam projekt s obzirom na međunarodno okruženje i postojeće trendove. Predložene projektne ideje o integriranoj poljoprivrednoj proizvodnji su dobile suglasnost, te naznačeno da je moguće i sudjelovanje pojedinih pravnih subjekata s područja Grada Slavonskog Broda u projektu.

Gđa. Bašura se osobno založila za što bolju suradnju između RRA “Vallis Aurea” i Razvojne agencije Grada, te je ponudila svekoliku pripomoć u pozicioniranju Agencije na tržištu, te međusobnu suradnju kod izrade pojedinih projekata.

Skip to content