Novosti

Natječaji

SOS Dječje selo Hrvatska / Najljepše dječje bajke

SOS Dječje selo Hrvatska pokreće kampanju pod nazivom ‘Najljepše dječje bajke’ koja ima za cilj potaknuti dječju maštu i kreativnost te omogućiti mališanima da sa svojim crtežima izravno sudjeluju u natječaju ‘Crteži za Najljepše dječje bajke’.

U navedenom natječaju mogu sudjelovati djeca predškolske i osnovnoškolske dobi, starosti do 14 godina, koja se pozivaju da svoje crteže šalju od 1. do 27. rujna na adresu:

SOS Dječje selo Hrvatska
Zavrtnica 5/III
10 000 Zagreb.

Za sudjelovanje je potrebno odabrati jednu od bajki s popisa i nacrtati likove iz odabrane bajke onako kako ih zamišljamo. Crtati se može olovkama, drvenim bojicama, flomasterima, temperama, vodenim bojama ili bilo kojom drugom opremom, a veličina crteža ne smije biti veća od A3 formata.

Svi crteži pristigli do navedenog datuma biti će objavljeni u on-line galeriji. Radovi koji od 1. do 14. listopada ostvare najveći broj glasova bit će objavljeni kao ilustracije u knjizi ‘Najljepše dječje bajke’, a koja će se tiskati i ići u slobodnu prodaju. Svaki sudionik natječaja čiji će se crtež naći u knjizi, dobit će primjerak knjige besplatno.

Opširnije http://bajke.sos-dsh.hr

 

Skip to content